Окорок баранячий у м'ятному маринаді

ДРУГІ СТРАВИ
667 Окорок баранячий у м'ятному маринаді
Фото - Окорок баранячий у м'ятному маринаді
інгредієнти:
  • Нога бараняча (окіст) 1 шт.
  • М´ята (свіжа) 2 пуч.
  • Оцет (винний, білий) 50 мл
  • Олія оливкова 100 мл
  • Перець чорний (мелений) 1 ст.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Цукор 2 ст.л.
  • Оцет бальзамічний 50 мл

Окорок баранячий в мятном маринаді інгредієнти Баранячий окіст помити і очистити, обрізаючи непотрібні сухожилля і зайвий жирок до отримання симпатичного і апетитного шматка м'яса на кісточці.

Окорок баранячий в мятном маринаді Свіжу м'яту подрібнити.

фото Окорок баранячий в мятном маринаді Із м'яти та інших інгредієнтів приготувати маринад.

Окорок баранячий в мятном маринаді Нога бараняча Отриманим маринадом обмазати баранячий окіст і залишити маринуватися в холодильнику на 2-3 години (можна довше). 

 

Окорок баранячий в мятном маринаді М'ята Окіст викласти на деко і поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Маринад не виливати.

Через 15 хвилин зменшити в духовці температуру до 180 градусів.

У процесі приготування м'ясо полити бульйоном.

За час приготування один раз перевернути окіст і полити маринадом, що залишився. Час готування приблизно 1,5 години.

Окорок баранячий в мятном маринаді Оцет Переконавшись, що м'ясо готове, викласти його на тарілку, надрізати, позначивши порції, полити бульйоном, прикрасити.

Окорок баранячий в мятном маринаді Олія оливкова На гарнір можна подати рис або обсмажені на грилі овочі. 

 

recepti.biz.ua рецепты ужина на скорую руку

Диетолог светлана фус сайтСоветы диетологов на Gastronomru. Онлайн-консультация диетолога

Медовик рецептРецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter