Окорок баранячий у м'ятному маринаді
- Нога бараняча (окіст) 1 шт.
- М´ята (свіжа) 2 пуч.
- Оцет (винний, білий) 50 мл
- Олія оливкова 100 мл
- Перець чорний (мелений) 1 ст.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Цукор 2 ст.л.
- Оцет бальзамічний 50 мл
Баранячий окіст помити і очистити, обрізаючи непотрібні сухожилля і зайвий жирок до отримання симпатичного і апетитного шматка м'яса на кісточці.
Свіжу м'яту подрібнити.
Із м'яти та інших інгредієнтів приготувати маринад.
Отриманим маринадом обмазати баранячий окіст і залишити маринуватися в холодильнику на 2-3 години (можна довше).
Окіст викласти на деко і поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Маринад не виливати.
Через 15 хвилин зменшити в духовці температуру до 180 градусів.
У процесі приготування м'ясо полити бульйоном.
За час приготування один раз перевернути окіст і полити маринадом, що залишився. Час готування приблизно 1,5 години.
Переконавшись, що м'ясо готове, викласти його на тарілку, надрізати, позначивши порції, полити бульйоном, прикрасити.
На гарнір можна подати рис або обсмажені на грилі овочі.
recepti.biz.ua рецепты ужина на скорую руку
Диетолог светлана фус сайтСоветы диетологов на Gastronomru. Онлайн-консультация диетолога
Медовик рецептРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter