Окорочка у тісті
- Стегно куряче 3 шт.
- Тісто листкове бездріжджове 0.5 упак.
- Сир твердий (сулугуні) 50 г
- Сіль
- Часник
- Олія рослинна
- Помідор
- Шинка
- Приправа (для курки)
Стегенця промити водою, відрізати крайню хвостову частину з кісточкою.
Далі стегенця натерти сіллю, спеціями для смаження курки і прибрати в холодильник маринуватися на 1-2 години. Можна й більше.
Підготувати начинку: помідор і шинку порізати на невеликі шматочки, сир натерти на тертці, часник видавити.
Тісто розморозити при кімнатній температурі, розкачати тонко в одному напрямку, не порушуючи структури, нарізати на смужки товщиною 1,5-2см.
Акуратно підняти шкірку стегенця, натерти часником.
Покласти шматочки шинки.
Скибочки помідора і сирну стружку.
Кожну ніжку "забинтувати". Загорнути так, щоб не було щілин.
Укласти в спеціальну форму забинтовані стегенця та відправити в розігріту до 200°С духовку на 45 хвилин. Коли тісто зарум'яниться, зменшити температуру і продовжувати смажити протягом 10-15 хвилин. Час може бути різним, залежить від індивідуальності духовки.
Миксеры и блендеры - домашний майонез миксером видео.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт праздничных блюд. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Лимонник тортИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Торт наполеон рецепт. Кулинария рецепт торта наполеона.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter