Око павича
- Фарш
- Яловичина 250 г
- Білий хліб
- Молоко 3 ст.л.
- Гірчиця 1 ч.л.
- Цибуля 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Яйце 1 шт.
- Сухарі панірувальні
- Олія
- Перець солодкий
- Капуста
- Зелень
М'ясо нарізати шматочками, пропустити через м'ясорубку. Два шматки хліба замочити в молоці, віджати. З’єднати із м'ясом і ще раз через м'ясорубку. Цибулину і часник очистити, дрібно нарізати, обсмажити на олії. Додати у м'ясний фарш разом із ложкою гірчиці, сіллю, перцем, перемішати.
Зварити яйця круто, очистити. Обліпити кожне яйце фаршем, сформувавши овальну котлету. Обваляти котлети у панірувальних сухарях.
Смажити на совороді з олією з усіх боків до рум'яної скоринки.
Готові котлети викласти на тарілку. Кожну розрізати уздовж навпіл. Вийдуть овальні очі. Прикрасити зеленню, смужками червоного перцю, соліннями.
Рецепты консервации овощей. Рецепты по консервации овощей.
Осетинские пироги на заказ: рецепты торт киевский. Рецепты котлет.
http://recepti.biz.ua сборник рецептов Холодных закусок
Кулинарные рецепты от Tramontina - классический торт наполеон рецепт с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter