Окіст, запечений із журавлиною
- Свинина (окіст без кістки) 1.5 кг
- Часник 4 зуб.
- Гірчиця 2 ч.л.
- Аджика (домашня) 250 г
- Соєвий соус 1 ч.л.
- Сіль
- Перець
- Орегано (сушений)
- Журавлина (протерта з цукром) 3 ч.л.
Часник нарізати на часточки, посолити, поперчити. У свинині зробити надрізи і нашпигувати часником (можна додати моркву, зелень, сало), змастити гірчицею і залити аджикою. Маринувати півгодини.
Потім загорнути у фольгу, попередньо посолити, поперчити, посипати орегано і полити соєвим соусом.
Фольгу загорнути конвертиком (як пельмень). Запікати 2 години 20 хв при температурі 160-180°С. Потім розрізати фольгу, змастити протертою журавлиною і запікати ще 10 хв.
recepti.biz Учимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Салат морепродуктов рецептОригинальные рецепты салатов - на сайте
Пицца маргарита рецепт тут
Польская кухня бигосПольское турагентство. Польская светотехническая продукция
Рецепт салата мимоза с рисом www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter