Окіст, запечений із журавлиною

ДРУГІ СТРАВИ
671 Окіст, запечений із журавлиною
Фото - Окіст, запечений із журавлиною
інгредієнти:
  • Свинина (окіст без кістки) 1.5 кг
  • Часник 4 зуб.
  • Гірчиця 2 ч.л.
  • Аджика (домашня) 250 г
  • Соєвий соус 1 ч.л.
  • Сіль
  • Перець
  • Орегано (сушений)
  • Журавлина (протерта з цукром) 3 ч.л.

Окорок, запечений з журавлиною інгредієнти

Окорок, запечений з журавлиною

фото Окорок, запечений з журавлиною

Окорок, запечений з журавлиною

Окорок, запечений з журавлиною

Часник нарізати на часточки, посолити, поперчити. У свинині зробити надрізи і нашпигувати часником (можна додати моркву, зелень, сало), змастити гірчицею і залити аджикою. Маринувати півгодини.

Потім загорнути у фольгу, попередньо посолити, поперчити, посипати орегано і полити соєвим соусом.

Фольгу загорнути конвертиком (як пельмень). Запікати 2 години 20 хв при температурі 160-180°С. Потім розрізати фольгу, змастити протертою журавлиною і запікати ще 10 хв.

recepti.biz Учимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых

пирог из тыквы

Салат морепродуктов рецептОригинальные рецепты салатов - на сайте

Пицца маргарита рецепт тут

Польская кухня бигосПольское турагентство. Польская светотехническая продукция

Рецепт салата мимоза с рисом www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter