Окіст запечений

ДРУГІ СТРАВИ
648 Окіст запечений
Фото - Окіст запечений
інгредієнти:
  • Окіст (свинячий, без кістки) 700 г
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Масло вершкове 100 г
  • Зелень

Окорок запечений інгредієнти Шматочок помити, покласти на деко, посолити, поперчити, залишити на годинку полежати.

Окорок запечений Розігріти духовку до 240 градусів, додати вершкове масло на м'ясо і запікати 10-15 хвилин. Зменшити температуру до 150-160 градусів і продовжити запікання. Періодично поливати жиром.

фото Окорок запечений Окорок запечений Окорок

При подачі нарізати упоперек волокон, додати зелень.

Таких салатов вы не еще ели: американские салаты рецепты. Рецепты салатов.

Салат из капусты брокколи с апельсиномСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Кулинарные рецепты в пост. Постная кухня рецепт пост.

диетические блюда из говядины рецепты с фото

http://recepti.biz.ua рецепты французской кухни

Кулинарный сайт с фотографиями рецептов тут

рецепты приготовления блюд праздничного стола

ТутРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter