Окіст запечений
- Окіст (свинячий, без кістки) 700 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Масло вершкове 100 г
- Зелень
Шматочок помити, покласти на деко, посолити, поперчити, залишити на годинку полежати.
Розігріти духовку до 240 градусів, додати вершкове масло на м'ясо і запікати 10-15 хвилин. Зменшити температуру до 150-160 градусів і продовжити запікання. Періодично поливати жиром.
При подачі нарізати упоперек волокон, додати зелень.
Таких салатов вы не еще ели: американские салаты рецепты. Рецепты салатов.
Салат из капусты брокколи с апельсиномСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты в пост. Постная кухня рецепт пост.
диетические блюда из говядины рецепты с фото
http://recepti.biz.ua рецепты французской кухни
Кулинарный сайт с фотографиями рецептов тут
рецепты приготовления блюд праздничного стола
ТутРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter