Окіст запечений
 
		
				
				
				
				
		
- Окіст (свинячий, без кістки) 700 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Масло вершкове 100 г
- Зелень
 Шматочок помити, покласти на деко, посолити, поперчити, залишити на годинку полежати.
 Шматочок помити, покласти на деко, посолити, поперчити, залишити на годинку полежати.
 Розігріти духовку до 240 градусів, додати вершкове масло на м'ясо і запікати 10-15 хвилин. Зменшити температуру до 150-160 градусів і продовжити запікання. Періодично поливати жиром.
 Розігріти духовку до 240 градусів, додати вершкове масло на м'ясо і запікати 10-15 хвилин. Зменшити температуру до 150-160 градусів і продовжити запікання. Періодично поливати жиром.
 
 
При подачі нарізати упоперек волокон, додати зелень.
Таких салатов вы не еще ели: американские салаты рецепты. Рецепты салатов.
Салат из капусты брокколи с апельсиномСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты в пост. Постная кухня рецепт пост.
диетические блюда из говядины рецепты с фото
http://recepti.biz.ua рецепты французской кухни
Кулинарный сайт с фотографиями рецептов тут
рецепты приготовления блюд праздничного стола
ТутРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

