"Огіркове рагу"

ДРУГІ СТРАВИ
704 "Огіркове рагу"
Фото -
інгредієнти:
  • Огірок (свіжий) 6 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Помідор (зелений) 1 шт.
  • М´ясо 0.5 кг
  • Зелень
  • Спеції
  • Часник
  • Сіль

Огірки нарізати кружечками.

Зелені помідори нарізати напівкружечками.

фото Червоні помідори нарізати кубиками.

Моркву натерти на крупній тертці.

М'ясо нарізати невеликими шматочками.

 

М'ясо обсмажити на олії до рум'яної скориночки, додати цибулю.

Смажити до готовності.

Потім додати моркву. І тушкувати до готовності.

Потім додати зелені помідори.

Слідом відправити у сковороду червоні помідори, можна додати болгарський перець дрібними кубиками.

Смажити до м'якості зелених помідорів і перцю. Потім додати свіжі огірочки.

Щоб отримати страву із підливою - додати 2/3 склянки води.

Усе накрити кришкою і тушкувати ще 10-15 хв, посолити.

Додати подрібнений часник, а через 5 хвилин подрібнену зелень, спеції. 

Вимкнути.

На гарнір можна приготувати картоплю або рис.

Рецепты начинок для пиццы recepti.biz.ua

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - рецепты бездрожжевого теста для хлеба.

Рецепты на праздничный стол: рецепт торта медовика. Рецепты тортов на любой вкус.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter