Офіцерський плов по-російськи
- Баранина 450 г
- Рис 250 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Соус томатний 3 ст.л.
- Приправа (для плову)
- Лимон 0.5 шт.
- Зелень
Відокремити жир від м'яса.
М'ясо покласти у мисочку із кришкою. Полити соусом або кетчупом, покласти приправи, вичавити сік лимона, посолити. Закрити щільно і енергійно потрясти мисочку, щоб м'ясо гарно просочилося хвилин 10.
Витопити жир і поставити варитися рис до напівготовності.
Зирвак. На жиру підсмажити м'ясо, щоб взялося скоринкою, потім додати моркву і цибулю, смажити до зарум'янювання продуктів. У кінці покласти нарізаний часник.
У каструлю перекласти зирвак, зверху викласти рис і розрівняти. Налити кип'ячену воду, щоб було на сантиметр вище рису. Варити під кришкою, доки вода не вбереться, на маленькому вогні (хвилин 30).
Майже у кінці додати зелень і перемішати.
Салаты с перепелиными яйцами рецепт www.recepti.biz.ua
Салаты мясные рецепты приготовления. Рецепты мясных салатов.
Пицца начинка для пиццыПредложения услуг по доставке пиццы в американском стиле
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт салата с языка. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Закваски Свой Йогурт - сделать йогурт в домашних условиях. Домашний Йогурт VIVO.
Торт грильяжный рошен рецепт с фотоСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter