Очманілий минтай
600
інгредієнти:
- Минтай 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 0.6 кг
- Сир вершковий 200 г
- Майонез
- Сіль
- Олія рослинна
- Спеції
Рибу почистити, спеціальними ножицями відрізати плавнички. Порізати рибку на порційні шматки.
Цибулю очистити, нарізати кільцями.
Дно форми змастити злегка олією.
Покласти половину цибулі. Посолити, посипати приправами. Полити майонезом.
На цибулю покласти шматочки рибки. Посипати сіллю, приправами.
На рибку покласти сир із банки, розрівняти.
Зверху знову цибулю, сіль, спеції. Знову залити майонезом.
Поставити в духовку на 180-200 градусів хвилин на 20, потім зменшити вогонь до 100 і залишити ще трохи.
Капуста выращивание - кулинария капуста брокколи. Зачем Вам есть одну капусту.
Салаты от даши малаховойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты от Tramontina - кулинария пирог с капустой.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі