Нутрія тушкована
- М´ясо (нутрія)
- Перець болгарський 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Олія соняшникова
- Спеції (суміш перців, карі, базилік, хмелі-сунелі)
- Сіль
- Петрушка
Обробити тушку нутрії на порційні шматки. Обов'язково зрізати увесь жир, він при обсмажуванні не розтопиться. М'ясо посипати спеціями. Обсмажити шматочки на сильному вогні до золотавого кольору. Після обсмажування скласти в каструлю і додати води, поставити тушкувати. Цибулю порізати дрібно, моркву на крупну тертку. Перець очистити від насіння і плодоніжок і порізати кубиками. На сковороді обсмажити спочатку цибулю, потім додати моркву і перець. Після обсмажування покласти все це до нутрії, якщо треба досолити. Через 15 хвилин додати суміш перців, базилік і хмелі-сунелі і тушкувати до готовності. Перед подачею посипати кропом і петрушкою.
Конфеты карамель фото. История конфет карамель.
Поилки для домашней птицы: салат с курицей. Рецепты на праздничный стол.
Едим дома на нтв с юлией высоцкой рецепты. Нтв-Мир рецепты передачи с юлией высоцкой едим дома.
Лучший рецепт рыбы от Юлии Высоцкой. Великолепный завтрак по рецепту Юлии Высоцкой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter