Нут з грибами і шпинатом
- Нут сухий 400 г
- Гриби (обсмажені гливи) 0.5 скл.
- Шпинат 0.5 пуч.
- Помідори консервовані у власному соку 1 бан.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Імбир свіжий
- Часник 5 зуб.
- Хмелі-сунелі
- Майоран
- Шафран
- Сіль, перець
- Зелень (кріп, петрушка)
Нут перебрати, промити і замочити на ніч у холодній воді (можна на 4 години).
Відварити до готовності. Посолити.
Злити в яку-небудь ємність відвар - він потрібен буде для подальшого приготування.
Порізати цибулю, шпинат, часник.
Нагріти олію і злегка обсмажити часник. Прибрати.
Тепер обсмажити цибулю з дрібно нарізаним імбиром.
Додати гриби і шпинат, влити трохи відвару, злегка протушкувати - хвилини дві.
Додати відварений нут, шафран, хмелі-сунелі, помідори або томат, перець.
При необхідності додати відвар і тушкувати хвилин 5.
При подачі на стіл посипати зеленню.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарный словарь. Кулинарные рецепты
Бизнес с Avon, узнай секрет: как дома сделать йогурт без йогуртницы. Дом из бревна с мансардой.
Кондитерские формы - кексы и маффины рецепты. Очень вкусные кексы.
Рецепт торта киевскийКулинарные рецепты
Рецепт салата с авокадо http://recepti.biz.ua
Пирог из тыквы в мультиварке рецептыПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
recepti.biz Производство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter