Нут під пряним черемшевим соусом
- Нут
- Молоко 150 мл
- Сир твeрдий (тeртий) 2 ст.л.
- Спеції (білий перець, мускатний горіх)
- Масло вершкове 50 г
- Черемша (свіжа)
- Сіль
Нут мінімум на 8 годин замочити, потім варити 10 хвилин на сильному вогні і 1,5-2 години на слабкому.
Соус зробити на водяній бані. У молоці, інтенсивно помішуючи виделкою, розтопити вершкове масло і тертий сир. Додати спеції. Загусне - можна зняти з вогню.
Черемшу промити-просушити, порізати як можна дрібніше. Розтерти разом із сіллю так, щоб сік пустила.
У ще теплий соус додати терту черемшу.
Перемішати.
На теплий нут викласти ще теплий соус.
recepti.biz Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Салат коктейль рецепты с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Украшение блюд: салати на швидку руку. Моем руки правильно.
Как приготовить вкусный шашлык - праздничные новогодние блюда.
Майонез домашний на желтках рецептПроизводство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter