Нут із відбивною яловичиною

ДРУГІ СТРАВИ
621 Нут із відбивною яловичиною
Фото - Нут із відбивною яловичиною
інгредієнти:
  • Нут (свіжий) 300 г
  • Баранина (яловичина на кістці) 300 г
  • Яловичина (вирізка для відбивних)
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Помідор (томати у власному соку) 1 бан.
  • Часник 3 зуб.
  • Сіль
  • Спеції
  • Олія соняшникова
  • Зелень

Горох нут замочити у холодній воді на добу.

М'ясо на кісточці обсмажити у казані до смачної скориночки, додати цибулю, порізану півкільцями, обсмажити до золотистого кольору. Додати моркву, порізану тонкими кружечками. Потім помідори у власному соку. Часник, сіль, перець, коріандр мелений. Дати закипіти і тушкувати на повільному вогні хвилин 15. Потім додати замочений горох, долити окропу, щоб рідина покривала усе. Тушкувати спочатку без кришки 30 хвилин, потім на дуже повільному вогні під кришкою хвилин 30-35.

Яловичу вирізку нарізати упоперек волокон тонкими скибочками. Відбити злегка тупою стороною ножа. Посолити, поперчити, скропити олією. Можна додати часник або інші спеції. Укласти усе м'ясо в один шар на розігріту сковороду, обсмажити із двох сторін. Укласти усе на тарілку, посипати зверху будь-якою зеленню, полити все підливою, яка у казанку з горохом.


Рецепты для хлебопечки, вкусно - рождественская выпечка рецепты.

Рецепты капусты пелюсткиПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Готовим со вкусом - рецепты пошагово с фото. Как приготовить вкусный шашлык.

Салатики рецепты новинкиКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

рецепты. торт медовик

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter