"Новорічні ялинки на казковій галявині"
- Перець болгарський - 10 шт
- Фарш м´ясний (свинина і яловичина) - 500 г
- Гриби (печериці свіжі) - 300 г
- Цибуля ріпчаста - 4 шт
- Рис - 0,5 скл.
- Часник - 2 зуб.
- Зелень (петрушка і кріп) - 2 пучка.
- Спеції (для гриля) - 1,5 ч. л.
Грибочки обсмажити на рослинному маслі разом з однією цибулинкою, наприкінці смаження додати манку, перемішати й виключити вогонь, остудити. Цим процесом займалася моя донечка Юлечка.
Лучок чистила моя донечка - крихітка Вікторія.
У фарш додати дрібнонарізану цибулину, 1 яйце, гриби, заздалегідь промитий і вимочений рис, посолити, поперчити, добре перемішати.
Начинити фаршем болгарський перчик (у мене був заморожений) - наші майбутні ялинки. Усім цим процесом займалася я сама.
Фарширований перчик заливаємо кип´яченою, підсоленою водичкою і ставимо варитися на повільний вогонь. Варити 5-7 хвилин, після закіпання, потім злити воду.
Готуємо галявинку: картоплю почистити, порізати на кругляшки, посолити, поперчити, посипати спеціями для гриля, перемішати. Цим займався наш улюблений дідусь.
Деко змастити олією і розкласти на ньому картоплю. Укладала моя маленька господиня Вікулечка.
Ось так вона поклала картопельку (ну правда трохи їй показала, як це робиться).
На картоплю викладаємо цибулю, порізану кільцями, заливаємо соусом і посипаємо 1 пучком порізаної зелені, і ставимо в розігріту духовку на 15-20 хвилин.
Ось який соус треба приготувати: майонез змішати міксером з яйцями, молоком, тертим сиром, борошном, додати трохи солі.
Після закінчення часу виймаємо з духовки деко з картоплею-галявинкою, перевертаємо на нього перчики-ялинки, видавлюємо на них майонез-гірлянду, посипаємо рубаною петрушкою, можна прикрасити шматочками моркви і ставимо знову в гарячу духовку на 15-20 хвилин.
МММ-смачна сімейна страва у нас вийшла!! І спасибі за це моїм дорогоцінним донечкам, таточку-дідусеві, моєму коханому чоловікові, який брав просто величезну участь в цьому процесі - він добре їв, але не подумайте про нього погано, він прекрасно в мене готує, це я його пожаліла, тому що Сашуля приїхав після двотижневої роботи і спав, поки ми готували йому сюрприз!! Фоткали нас Сашин племінник, вибачте, вже за не дуже гарну якість, але вийшло так, як вийшло !!!!!!
Пригощайтеся!. Смачного !. !. !. !. !.
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты блюд из молоки рыб www.recepti.biz.ua
Кулинарный сайт татьяны литвиновойКопилка кулинарных рецептов
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты пошаговые с фото.
Рецепты Польской кухни тут
Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепт домашний майонез. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter