Нототенія під маринадом "Бордо"
- Риба (нототенія) 1 кг
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Буряк (варений) 5 шт.
- Помідор 3 шт.
- Оцет (пряний, 6%) 3 ст.л.
- Олія рослинна
- Приправа (для риби)
- Спеції (сіль, перець)
- Лавровий лист 2 шт.
Рибу очистити, помити.
Посолити, посипати приправою, залишити на 15-20 хвилин.
Склад приправи: часник, індійський тамарин, імбир, цибуля, листя коріандру, лимонна трава, вівсяна клітковина.
Рибу запанірувати в борошні.
Обсмажити до золотавої скоринки.
Маринад: моркву натерти на середній тертці, цибулю нарізати четвертинками кілець.
Обсмажити цибулю з морквою на олії до золотистого кольору.
Додати нарізані помідори (шкірку зняти).
Тушкувати до м'якості помідорів.
Додати буряк, натертий на середній тертці.
Оцет, сіль, лавровий лист, чорний перець. Якщо буряк несолодкий, то можна додати цукру.
Тушкувати на малому вогні пару хвилин.
Викласти рибу на керамічну тарілку, роблячи прошарки буряковим маринадом.
Поставити на 5 хвилин у мікрохвильовку (середня потужність).
Настоящий суп харчо с фото: кулинарные сайты с рецептами и фото.
Французская кухня кулинарные рецепты. Французская кухня рецепты жульен.
Картошка В Мультиварке Рецепты: салаты рецепты с фото. Осетинские пироги на заказ.
Печенье конвертики с повидлом на майонезеДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Рецепты салат из редьки. Салат из редьки рецепт.
Аюрведа, йога, Индия - рецепты индийской кухни. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter