Нототенія під майонезним соусом
834
інгредієнти:
- Нототенія 3 шт.
- Олія рослинна
- Майонез 1 упак.
- Борошно кукурудзяне
- Сіль
- Перець чорний
- Шафран порошковий 0.5 ч.л.
- Кінза ( гілочки) 2 шт.
- Часник 1 зуб.
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
Обваляти нототенію в підсоленому і поперченому кукурудзяному борошні і обсмажити з усіх боків.
Вже смажену рибу відокремити від кісток.
Дуже дрібно нашаткувати цибулю і часник.
У майонез покласти цибулю, часник, кінзу, шафран, сіль, перець. Все перемішати і підлити трохи води, ще перемішати і викласти в соус рибку.
Мультиварки для выпечки - пошаговые фото рецепты праздничных блюд.
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі