"Норвезький секрет"
639
інгредієнти:
- Тріска 500 г
- Квасоля (біла, в томатному соусі) 1 бан.
- Сметана 150 г
- Крем фреш 150 г
- Сіль
- Перець білий мелений
Тріску посолити, поперчити й залишити на 20 хв.
Квасолю злити, але не повністю, повинно залишитися трохи соусу.
На дно форми викласти квасолю, потім нарізану шматками тріску і на верх - змішані сметану і крем фреш.
Поставити форму в духовку (200 градусів) на 30-40 хв. В залежності від товщини шматків риби.
До риби можна подати варену картоплю.
Доставка готовой еды на неделю - печеня в горщиках. Нужно быстро очистить печень.
ЗдесьРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Готовим со вкусом - кулинарные рецепты первые блюда.
Песочный пирог с яблокамипесочный пирог с яблоками
http://recepti.biz.uaСтихи американских поэтов, биографии. Американский стаффордширский терьер
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі