"Норвезький секрет"

ДРУГІ СТРАВИ
625 "Норвезький секрет"
Фото -
інгредієнти:
  • Тріска 500 г
  • Квасоля (біла, в томатному соусі) 1 бан.
  • Сметана 150 г
  • Крем фреш 150 г
  • Сіль
  • Перець білий мелений

Тріску посолити, поперчити й залишити на 20 хв.

Квасолю злити, але не повністю, повинно залишитися трохи соусу.

На дно форми викласти квасолю, потім нарізану шматками тріску і на верх - змішані сметану і крем фреш.

Поставити форму в духовку (200 градусів) на 30-40 хв. В залежності від товщини шматків риби.

До риби можна подати варену картоплю.

 

Доставка готовой еды на неделю - печеня в горщиках. Нужно быстро очистить печень.

правильне харчування

ЗдесьРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Готовим со вкусом - кулинарные рецепты первые блюда.

Песочный пирог с яблокамипесочный пирог с яблоками

http://recepti.biz.uaСтихи американских поэтов, биографии. Американский стаффордширский терьер

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter