Норвезький оселедець під шалот
- Оселедець норвезький (свіжоморожений) 8 шт.
- Борошно пшеничне 4 ст.л.
- Цибуля шалот 4 шт.
- Морква 2 шт.
- Часник 1 зуб.
- Олія оливкова 8 ст.л.
- Оцет хересний 2 ст.л.
- Вода 4 ст.л.
- Коріандр (свіжий) 1 ст.л.
- Зерна коріандру (цілісні) 0.5 ч.л.
- Шафран 0.25 ч.л.
- Лист лавровий 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Цибулю шалот, моркву і часник очистити і нарізати тонкими скибочками.
Філе оселедця норвезького посолити і поперчити, умочити в борошно з боку шкіри і обсмажувати шкірою вниз в оливковій олії на розігрітій сковороді (приблизно 1 хв).
Рибу вийняти зі сковороди, додати ще олії і викласти у сковороду овочі і спеції. Пасерувати до золотистого кольору (приблизно 2 хв). Додати залишок олії, оцет і воду.
Гарячою овочевою сумішшю залити рибу і дати охолонути. Прикрасити свіжим коріандром.
Доставка Украинской кухни www.recepti.biz.ua
Как приготовить вкусный шашлык - салати на швидку руку. Моем руки правильно.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт мясо с черносливом в духовке. Духовой шкаф Beko.
www.recepti.biz.ua салат копченая Курица
Рецепт шоколадного кекса на сметанеРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter