Норвезький оселедець під шалот

ДРУГІ СТРАВИ
601 Норвезький оселедець під шалот
Фото - Норвезький оселедець під шалот
інгредієнти:
  • Оселедець норвезький (свіжоморожений) 8 шт.
  • Борошно пшеничне 4 ст.л.
  • Цибуля шалот 4 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Олія оливкова 8 ст.л.
  • Оцет хересний 2 ст.л.
  • Вода 4 ст.л.
  • Коріандр (свіжий) 1 ст.л.
  • Зерна коріандру (цілісні) 0.5 ч.л.
  • Шафран 0.25 ч.л.
  • Лист лавровий 2 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Цибулю шалот, моркву і часник очистити і нарізати тонкими скибочками.

Філе оселедця норвезького посолити і поперчити, умочити в борошно з боку шкіри і обсмажувати шкірою вниз в оливковій олії на розігрітій сковороді (приблизно 1 хв).

Рибу вийняти зі сковороди, додати ще олії і викласти у сковороду овочі і спеції. Пасерувати до золотистого кольору (приблизно 2 хв). Додати залишок олії, оцет і воду.

Гарячою овочевою сумішшю залити рибу і дати охолонути. Прикрасити свіжим коріандром. 

 

Доставка Украинской кухни www.recepti.biz.ua

Как приготовить вкусный шашлык - салати на швидку руку. Моем руки правильно.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт мясо с черносливом в духовке. Духовой шкаф Beko.

www.recepti.biz.ua салат копченая Курица

Рецепт шоколадного кекса на сметанеРецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter