Нон жаркоп
- Свинина
- Цибуля ріпчаста
- Морква
- Картопля (молода)
- Квасоля (зелена)
- Часник
- Лаваш (товстий)
- Томатна паста
- Приправа
- Зира
- Олія рослинна
Невеликі шматочки м'яса обсмажити у казані на олії (жирі).
Додати нашатковану цибулю. Далі нарізану кільцями моркву і часник. Добре обсмажити, додати трохи води і томатну пасту. Тушкувати під кришкою до готовності м'яса. Потім додати зелену стручкову квасолю, молоду картоплю, мелену зіру і Вегету. Влити трохи окропу, щоб вміст у казані не підгорів.
Коли картопля буде готова, нарізати коржик маленькими квадратиками.
Додати у печеню, гарно усе перемішати, накрити кришкою і вимкнути вогонь. Казан із печенею повинен постояти 15-20 хвилин для того, щоб шматочки коржа добре просочилися рідиною. При подачі на стіл посипати зеленню.
Сенсационный Термомикс ТМ5: салати з серцем.
www.recepti.biz.uaНовости легкой атлетики. Федерация легкой атлетики
Рецепты блюд из овощей мяса рыбы на пару recepti.biz.ua
Рецепты Для Мультиварки - салат с свежими шампиньонами. Хороший урожай.
Майонез в домашних условиях.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter