Ньоккі з томатним соусом
- Картопля 8 шт.
- Борошно 2 скл.
- Манна крупа 5 ст.л.
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Помідори (консервовані у власному соку) 800 г
- Квасоля 200 г
- Оливкова олія
Картоплю відварити в мундирі, ще гарячою очистити, потовкти, додати манну крупу та борошно.
Викласти на стіл і замісити круте тісто, трохи м'якше ніж на пельмені і залишити підійти.
Тим часом готуємо соус - моркву натерти на тертці, цибулю порізати і обсмажити на оливковій олії .
Додати дрібно нарізані помідори.
Додати відварену квасолю, спеції, часник, посолити і дати прокипіти ще пару хвилин.
Тісто скачати ковбаскою.
Порізати ковбаску на шматочки 1 см.
Кидаємо наші ньоккі в киплячу підсолену воду.
Будуть готові, коли спливуть.
Сервіруємо з соусом.
Рецепты для пекарни: рецепт сирника з маком.
Мультиварка Philips - рецепти блюд на кожен день. Рецепты с малиной.
Рецепты греческой кухни с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
recepti.biz.uaСоусы и приправы на основе сои, информация о составе
www.recepti.biz.uaКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Грануляторы комбикорма и пеллет: салат с курицей. Вкусные рецепты салата с Курицей.
Праздничные закуски на Новый год 2015Праздничная компания
Микроволновые Печи - рецепты выпечка в микроволновой печи.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter