Ньоккі з гарбуза
- Гарбуз 400 г
- Борошно 300 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Вершки 3 ст.л.
- Масло вершкове 60 г
- Зелень (часник, сіль, спеції)
Порізати кубиками гарбуз і відварити 15 хвилин.
Відкинути гарбуз на сито, дати стекти воді. За допомогою міксера зробити пюре, додати яйця, сіль, спеції, вершки.
Додати борошно і добре перемішати.
Довести воду до кипіння, підсолити і за допомогою 2 чайних ложок робити з маси ньоккі і опускати в киплячу воду. Варити на маленькому вогні доки не спливуть.
Розтопити вершкове масло, злегка підрум'янити часник (порізаний дрібно) і зелень.
Дістати ньоккі шумівкою і полити олією з часником і зеленню.
Столы и стулья Аэро (Aero) купить: салати до святкового столу. Обеденные Столы и Стулья.
Кулинарные рецепты с фотографиями: кулинарные рецепты с пошаговым описанием.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: кекс без масла и маргарина. Очень вкусные кексы.
Рецепт салата с языка и свежих огурцовРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
www.recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
www.recepti.biz.ua рецепт куриной печени
Поможем выйти замуж в Германию - немецкая кухня рецепты с фото. Мебельная фабрика Стильные Кухни.
Рецепты салатов с морепродуктами. Рецепты морепродукты салаты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter