"Ноги"
- Баклажан
- Яйце
- Вода
- Борошно
- Сіль
- Часник
- Зелень (петрушка, кріп, базилік)
- Сік лимона
- Олія рослинна
- Коріандр (мелений)
- Перець червоний (гострий)
- Горіхи (обсмажені, дрібно товчені)
Баклажани помити, зрізати плодоніжку, нарізати уздовж на тонкі (0,5 см завтовшки) пластинки. Посолити, дати вийти соку з гіркотою.
Потім обполоснути, злегка віджати й обсушити.
Кляр з борошна, яєць і води, солі та спецій. Кляр повинен вийти, як сметана 15% по густоті.
Далі розігріти олію, умочити гарно кожну пластинку баклажана в кляр, обсмажити з двох боків до готовності.
Зелень дрібно нарізати, часник подрібнити, змішати і додати горіхи, потім, готові баклажани скропити лимонним соком, посипати цією сумішшю.
Салаты с брокколи и грибамиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Готовим со вкусом - салат из брокколи рецепты. Рецепты Приготовления.
Рецепты Приготовления - салаты с белыми грибами рецепты.
recepti.biz Кулинарные рецепты
Пирог со шпинатом и фетой рецептыРецепты пирогов к празднику! Тысячи оригинальных блюд с фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter