Нога або гомілка молодого ягняти з овочами
1126
інгредієнти:
- Помідор 5 шт.
- Вино біле сухе (рожеве) 0.5 скл.
- Гомілка ягняти 3 шт.
- Селера (стеблова) 2 шт.
- Печериці 150 г
- Бульйон (вода) 0.5 л
- Сіль
- Пармезан 3 ст.л.
- Спеції (для баранини)
- Цибуля порей 1 шт.
- Перець чорний (мелений)
Вимити м'ясо і обсушити у паперовому рушнику.
Обсмажити у невеликій кількості олії до рум'яної скоринки у жароміцній посудині для запікання.
Порізати селеру соломкою, гриби навпіл, великі на 4 частини.
Порізати цибулю кільцями, помідори кубиками й обсмажити.
На гомілку викласти гриби, селеру і обсмажені помідори з цибулею, влити бульйон і вино, посолити і поперчити. Поставити у розігріту духовку до 160°С на 2,5-3 години.
Перед подачею посипати сиром і зеленню.
http://recepti.biz.ua кулинарные рецепты первые блюда из баранины
http://recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
www.recepti.biz.uaНовости легкой атлетики
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі