Нога або гомілка молодого ягняти з овочами

ДРУГІ СТРАВИ
1126 Нога або гомілка молодого ягняти з овочами
Фото - Нога або гомілка молодого ягняти з овочами
інгредієнти:
  • Помідор 5 шт.
  • Вино біле сухе (рожеве) 0.5 скл.
  • Гомілка ягняти 3 шт.
  • Селера (стеблова) 2 шт.
  • Печериці 150 г
  • Бульйон (вода) 0.5 л
  • Сіль
  • Пармезан 3 ст.л.
  • Спеції (для баранини)
  • Цибуля порей 1 шт.
  • Перець чорний (мелений)

Нога або гомілку молодого ягняти з овочами інгредієнти Вимити м'ясо і обсушити у паперовому рушнику.

Нога або гомілку молодого ягняти з овочами Обсмажити у невеликій кількості олії до рум'яної скоринки у жароміцній посудині для запікання.

фото Нога або гомілку молодого ягняти з овочами Порізати селеру соломкою, гриби навпіл, великі на 4 частини.

Нога або гомілку молодого ягняти з овочами Помідор Порізати цибулю кільцями, помідори кубиками й обсмажити.

Нога або гомілку молодого ягняти з овочами Вино біле сухе На гомілку викласти гриби, селеру і обсмажені помідори з цибулею, влити бульйон і вино, посолити і поперчити. Поставити у розігріту духовку до 160°С на 2,5-3 години.

Перед подачею посипати сиром і зеленню.

 

http://recepti.biz.ua кулинарные рецепты первые блюда из баранины

http://recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

www.recepti.biz.uaНовости легкой атлетики

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter