Ніжність
- Свинина 700 г
- Гриби 400 г
- Зелень 1 пуч.
- Картопля (дрібна) 7 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква (велика) 1 шт.
- Сметана 150 г
- Слива 1 шт.
- Інжир (свіжий) 1 шт.
- Помідор
- Олія оливкова 10 г
Помити м'ясо і порізати шматочками.
Помити овочі.
Велику цибулину порізати півкільцями і обсмажити на сковороді з оливковою олією.
Додати порізану моркву у сковорідку.
На дно горщика покласти стеблинки зелені.
Додати моркву з цибулею.
Обсмажити гриби, порізані пластинками.
Додати в горщик м'ясо, порізане невеликими шматочками.
Покласти картоплю, баклажан, порізаний шматочками, гриби.
Зверху покласти сливу та інжир, порізані скибочками.
Сметаною покрити продукти гіркою.
Через 15 хвилин у духовці накрити кришкою з тіста, коли трохи осяде сметана. Запекти до готовності.
Мультиварка Philips: рогалики рецепты с фото. Осетинские пироги на заказ.
Обеденные Столы и Стулья: страви до святкового столу. Мебельный интернет магазин.
Рецепты простых и вкусных салатовУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Салат морепродуктов рецепт http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter