Ніжні яловичі реберця з овочами і карі
- Ребра яловичі 1 кг
- Олія соняшникова 30 мл
- Печериці морожені 400 г
- Кукурудза цукрова 350 мл
- Карі
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Спеції (червоний і чорний перець, сушені трави, чебрець, приправа для яловичини)
Яловичі ребра промити і дати стекти воді. Налити олію на сковороду, розігріти і покласти м'ясні реберця. Ретельно обсмажити з двох боків до утворення скориночки. Потім скласти в жароміцну неглибоку ємність. На цій же олії обсмажити цибулю до готовності. Обсмажену цибулю покласти зверху на м'ясо. Можна розподілити рівномірно. Морожені печериці покласти у ту ж сковороду, додати олію і тушкувати. Соус від заморожених грибів не зливати. Після розморожування грибів, у майже "суп" додати кукурудзу та спеції, перемішати, тушкувати хвилин 5-10. Усе це вилити у м'ясо з цибулею. Можна трохи додати води, щоб обсяг рідини заповнив 3/4 висоти м'яса. Якщо використовувати заморожені ребра, води додавати не треба. Додатково додати лавровий лист, з двох сторін у посудину, зверху накрити фольгою і в духовку на 40-50 хвилин до готовності. Готову страву витягнути з духовки і перемішати, для змочування підсушених країв м'яса. Викласти на плоскі тарілки і зверху полити невеликою кількістю соєвого або гранатового соусу.
Семена грибов вешенки купить: салат с грибами жареными. Потрясающе вкусный салат.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта вишиванка. Рецепты тортов.
Крабовый Салат. Рецепты - салати з свинячого язика. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Крем для торта - недорогой крем для торта. Сахарная паста,мастика для тортов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter