Ніжні яловичі реберця з овочами і карі

ДРУГІ СТРАВИ
662 Ніжні яловичі реберця з овочами і карі
Фото - Ніжні яловичі реберця з овочами і карі
інгредієнти:
  • Ребра яловичі 1 кг
  • Олія соняшникова 30 мл
  • Печериці морожені 400 г
  • Кукурудза цукрова 350 мл
  • Карі
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Спеції (червоний і чорний перець, сушені трави, чебрець, приправа для яловичини)

Яловичі ребра промити і дати стекти воді. Налити олію на сковороду, розігріти і покласти м'ясні реберця. Ретельно обсмажити з двох боків до утворення скориночки. Потім скласти в жароміцну неглибоку ємність. На цій же олії обсмажити цибулю до готовності. Обсмажену цибулю покласти зверху на м'ясо. Можна розподілити рівномірно. Морожені печериці покласти у ту ж сковороду, додати олію і тушкувати. Соус від заморожених грибів не зливати. Після розморожування грибів, у майже "суп" додати кукурудзу та спеції, перемішати, тушкувати хвилин 5-10. Усе це вилити у м'ясо з цибулею. Можна трохи додати води, щоб обсяг рідини заповнив 3/4 висоти м'яса. Якщо використовувати заморожені ребра, води додавати не треба. Додатково додати лавровий лист, з двох сторін у посудину, зверху накрити фольгою і в духовку на 40-50 хвилин до готовності. Готову страву витягнути з духовки і перемішати, для змочування підсушених країв м'яса. Викласти на плоскі тарілки і зверху полити невеликою кількістю соєвого або гранатового соусу.

Семена грибов вешенки купить: салат с грибами жареными. Потрясающе вкусный салат.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта вишиванка. Рецепты тортов.

Крабовый Салат. Рецепты - салати з свинячого язика. Рецепты В Мультиварке Рецепты.

Крем для торта - недорогой крем для торта. Сахарная паста,мастика для тортов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter