Ніжні свинячі реберця у соусі

ДРУГІ СТРАВИ
1010 Ніжні свинячі реберця у соусі
Фото - Ніжні свинячі реберця у соусі
інгредієнти:
  • Ребра свинячі 15 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Сметана 2 ст.л.
  • Майонез 2 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Перець червоний (солодкий, мелений)
  • Борошно 1 ч.л.
  • Приправа (для свинини)

Ніжні свинні реберця з соусі інгредієнти У сковороду налити олію соняшникову, 100-150 мл води. Викласти реберця (попередньо розрізані й помиті). Посолити. Дати закипіти. Тушкувати на середньому вогні з відкритою кришкою приблизно одну годину, може трохи більше. Коли вода вся випарується, дати полежати на олії хвилин 10. Якщо олія разом із водою випарується, то її необхідно додати. Цибулю порізати. Коли реберця злегка обсмажаться, висипати цибулю, перемішати. Смажити, доки цибуля стане м'якою і злегка золотистою.

Ніжні свинні реберця з соусі Соус. У глибоку миску додати сметану, майонез, перець чорний і червоний, приправу для свинини, сіль, борошно - усе перемішати в однорідну масу. Додати води 100-150 мл. Коли м'ясо приготується і цибуля стане м'якою, вилити соус у м'ясо, дати закипіти. Варити на маленькому вогні 15-20 хвилин.

фото Ніжні свинні реберця з соусі Подавати із рисом.

рецепты украшения для тортов

Рецепты Приготовления: мясные салаты рецепты.

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - торты без выпечки рецепты. Мультиварка Philips.

Кулинарные рецепты от Tramontina: буряк салат рецепт. Рецепты салатов на любой вкус.

Рецепты для хлебопечки, вкусно: кулинария блюда из печени.

Рецепт салат царская охота с языком. Рецепт салата на немецком языке.

Горшочки для запекания Чанахи: чанахи рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Мастер шеф рецепты участников америкаВкусные быстрые и простые Рецепты Соусов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter