Ніжні скибочки філе яловичини, обсмажені у яйці та крохмалі

ДРУГІ СТРАВИ
605 Ніжні скибочки філе яловичини, обсмажені у яйці та крохмалі
Фото - Ніжні скибочки філе яловичини, обсмажені у яйці та крохмалі
інгредієнти:
  • Філе яловичини
  • Соус соєвий
  • Олія оливкова
  • Лимон
  • Перець чорний
  • Яйце куряче
  • Крохмаль

Ніжні скибочки філе яловичини, обсмажені в яйці і крохмалі Шматочок філе яловичини нарізати тонкими скибочками, укласти у тарілку і посипати меленим перцем.

Маринувати нарізані шматочки. Склад маринаду: оливкова олія, соєвий соус, сік лимона, коньяк. Перемішати, закрити блюдцем і дати постояти - просочитися не менше 15 хв.

фото Ніжні скибочки філе яловичини, обсмажені в яйці і крохмалі У глибокій тарілці збити 1-2 яйця.

 

В іншу глибоку тарілку насипати крохмаль.

Ніжні скибочки філе яловичини, обсмажені в яйці і крохмалі Філе яловичини Розігріти сковорідку з оливковою олією.

Скибочки м'яса із маринаду підсушити паперовою серветкою від надлишку маринаду, умочити у збите яйце, а потім - у крохмаль.

Швидко обсмажити із двох боків на добре розігрітій сковорідці із невеликою кількістю оливкової олії.

Готові скибочки спочатку викласти на паперовий рушник, а потім викласти на тарілку для подачі до столу.

Ніжні скибочки філе яловичини, обсмажені в яйці і крохмалі Маслоолівковое 

Салаты с буряком фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты приготовления в микроволновке.

www.recepti.biz.ua кулинарный рецепт торта наполеон фото

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter