Ніжні скибочки філе яловичини, обсмажені у яйці та крохмалі
- Філе яловичини
- Соус соєвий
- Олія оливкова
- Лимон
- Перець чорний
- Яйце куряче
- Крохмаль
Шматочок філе яловичини нарізати тонкими скибочками, укласти у тарілку і посипати меленим перцем.
Маринувати нарізані шматочки. Склад маринаду: оливкова олія, соєвий соус, сік лимона, коньяк. Перемішати, закрити блюдцем і дати постояти - просочитися не менше 15 хв.
У глибокій тарілці збити 1-2 яйця.
В іншу глибоку тарілку насипати крохмаль.
Розігріти сковорідку з оливковою олією.
Скибочки м'яса із маринаду підсушити паперовою серветкою від надлишку маринаду, умочити у збите яйце, а потім - у крохмаль.
Швидко обсмажити із двох боків на добре розігрітій сковорідці із невеликою кількістю оливкової олії.
Готові скибочки спочатку викласти на паперовий рушник, а потім викласти на тарілку для подачі до столу.
Салаты с буряком фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты приготовления в микроволновке.
www.recepti.biz.ua кулинарный рецепт торта наполеон фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter