Ніжні курячі відбивні
- Грудка куряча 2 шт.
- Сметана (20%) 200 г
- Крупа манна
- Спеції для курки
Грудку розрізати на 2 пластинки, загорнути у харчову плівку або у пакет, гарно відбити.
Підготувати панірування (манна крупа зі спеціями для курки).
Одну сторону відбивної намазати сметаною.
Занурити у паніровку.
Другу сторону змастити сметаною і занурити у паніровку.
Акуратно перенести на розігріту сковорідку відбивні.
Обсмажити до золотавої скоринки (хвилин 15).
Укласти на тарілку, нарізати овочі, полити залишками сметани і на стіл.
Смачна кутя рецептКулинарные рецепты
Как приготовить летний салат: салаты новинки рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепт торта из творога без выпечки тут
Рецепт салата ветчина авокадо. Рецепт салата из авокадо.
Как приготовить вкусный шашлык - праздничные закуски на новый год. Мультиварка Philips.
Пасхальные рецепты: рецепт пасхи.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter