Ніжні крильця у яблучному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
591 Ніжні крильця у яблучному соусі
Фото - Ніжні крильця у яблучному соусі
інгредієнти:
  • Крила курячі (ліктьова частина) 500 г
  • Печериці 200 г
  • Яблуко (солодке) 2 шт.
  • Перець солодкий 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Майонез 100 г
  • Кетчуп (солодкий) 100 г
  • Часник 4 зуб.
  • Зелень (свіжа, петрушка, кріп) 1 пуч.
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль

Ніжні крильця в яблучному соусі інгредієнти

Ніжні крильця в яблучному соусі Гриби промити та нарізати половинками, яблука очистити від шкірки і серцевини, нарізати середніми кубиками, моркву очистити і нарізати напівдольками, з перцю видалити серединку і нарізати півкільцями, зелень і часник дрібно нарізати.

фото Ніжні крильця в яблучному соусі Курячі крильця, нарізані овочі, зелень, все разом укласти у глибоку ємність і заправити сумішшю із майонезу і кетчупу, додати сіль і перець, накрити кришкою і поставити на 1 годину в холодильник.

Ніжні крильця в яблучному соусі Крила курячі Через годину перекласти отриману масу у форму для запікання, накрити фольгою або кришкою, поставити в духовку на 50 хвилин при 180°С.

Ніжні крильця в яблучному соусі Шампіньйони

Салаты с буряком и мясомМясных, фруктовых и экзотических салатов

Простые рецепты блюд - кексы и маффины рецепты. Очень вкусные кексы.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter