Ніжні крильця у яблучному соусі
630
інгредієнти:
- Крила курячі (ліктьова частина) 500 г
- Печериці 200 г
- Яблуко (солодке) 2 шт.
- Перець солодкий 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Майонез 100 г
- Кетчуп (солодкий) 100 г
- Часник 4 зуб.
- Зелень (свіжа, петрушка, кріп) 1 пуч.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
Гриби промити та нарізати половинками, яблука очистити від шкірки і серцевини, нарізати середніми кубиками, моркву очистити і нарізати напівдольками, з перцю видалити серединку і нарізати півкільцями, зелень і часник дрібно нарізати.
Курячі крильця, нарізані овочі, зелень, все разом укласти у глибоку ємність і заправити сумішшю із майонезу і кетчупу, додати сіль і перець, накрити кришкою і поставити на 1 годину в холодильник.
Через годину перекласти отриману масу у форму для запікання, накрити фольгою або кришкою, поставити в духовку на 50 хвилин при 180°С.
Салаты с буряком и мясомМясных, фруктовых и экзотических салатов
Простые рецепты блюд - кексы и маффины рецепты. Очень вкусные кексы.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі