Ніжне ягня з маслюками і болгарським перцем
- М´ясо (ягня) 100 г
- Морква 2 ст.л.
- Маслюки 0.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 ст.л.
- Помідор
- Перець червоний пекучий
- Зелень (кріп, петрушка) 0.5 скл.
- Сіль 0.2 ч.л.
- Часник 1 зуб.
Помити овочі та м'ясо, приготувати всі компоненти.
Обсмажити м'ясо ягняти на сковороді з антипригарним покриттям без олії, обсмажити цибулю та моркву, обсмажити гриби з невеликою кількістю оливкової олії.
На дно горщика покласти 2 шматочки м'яса ягняти, обсмажені цибулю з морквою, гриби, болгарський перець, нарізані помідори, сіль, перець горошком і залити теплою водою. Через 20 хвилин дістати з печі, додати скибочку гострого перцю, часник і поставити ще на 20 хвилин.
Дістати горщик з печі, викласти вміст на тарілку. Прикрасити перцем, часником і зеленню.
Осетинские пироги на заказ: рецепт торта вишиванка. Рецепты тортов.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - польская выпечка рецепты.
Салат с чипсами и Курицей. Рецепт салата Курица.
Пирог из тыквы в мультиварке без яицПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты Польской кухни дрожжевое тесто. Кухни подольские и Польские.
Пирог со шпинатом и щавелем. Картофельный пирог со шпинатом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter