Ніжне суфле
738
інгредієнти:
- Гарбуз 400 г
- Фарш курячий 400 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Батон білий 0.3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Молоко
- Сіль, перець
- Розмарин (гілочка)
- Масло вершкове 10 г
Із гарбуза зняти шкірку, нарізати довільно і відварити в киплячій підсоленій воді 5 хвилин. Перебити блендером густе пюре (додавши до гарбуза кілька листочків розмарину).
Змішати курячий фарш з гарбузовим пюре, додати яйце, замочену в молоці булку, дрібно нарізану цибулю, сіль і перець за смаком.
Форму змастити вершковим маслом. Викласти підготовлену масу і поставити в розігріту духовку на 40 хвилин.
Кулинарные рецепты первых блюд с фотографиями recepti.biz.ua
Легкие блюда рецепт recepti.biz.ua
Рецепт пампушек с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі