Ніжне овочеве рагу в горщиках
821
інгредієнти:
- Картопля 6 шт.
- Морква 1 шт.
- Капуста білоголова 0.25 шт.
- Яйце 2 шт.
- Кетчуп (томатна паста) 2 ст.л.
- Сметана 100 г
- Горошок консервований 3 ст.л.
На 3 горщика. Картоплю очистити, нарізати невеликими кубиками. Моркву очистити, натерти на крупну тертку. Капусту нашаткувати дрібно. Можна викласти шарами (капуста, морква, картопля). Залити кожен горщик 0,5 скл. води. Посолити, поперчити, перемішати.
Поставити в холодну духовку, встановити на 180 градусів, приблизно на 80 хв.
Яйця збити зі сметаною. Після перших 40 хвилин в кожен горщик додати сметанну заливку і 1 ст. л. горошку. Тримати в духовці до готовності.
Поставка тортов - как испечь грильяжный торт. Купить кондитерку.
http://recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты салата из морепродуктов здесь
Рецепты на праздничный стол - фото рецепты новогодних блюд. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі