Ніжне м'ясо із картоплею
- Свинина 350 г
- Картопля 700 г
- Сир 100 г
- Томатна паста 50 г
- Майонез 50 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Соєвий соус 30 г
- Сіль
М'ясо приготувати з вечора. Щоб ніч постояло у маринаді. Шматок свинини без жиру і плівок нарізати на невеликі шматочки. Додати сіль, спеції, гірчиці трохи, томатну пасту, майонез. Цибулю нарізати півкільцями і додати до м'яса. Перемішати. Підлити соєвий соус. Поставити у холодильник на ніч.
Наступного дня очистити картоплю. Натерти на тертці, щоб вийшли тонкі кружечки. Обсмажити у сковороді до напівготовності, до рум'яної скоринки.
М'ясо викласти у форму, додати трохи олії і поставити у духовку при 180 градусах. Через 40 хв дістати. У м'яса повинна з'явитися скориночка. Зверху викласти картоплю. І знову в духовку ще на 20 хв. Потім посипати тертим сиром і ще на 10 хв.
холодные закуски с красной икрой
Пицца начинка рецепты с фотоПредложения услуг по доставке пиццы в американском стиле
Рецепт салата с каперсамиКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты С Фото на любой вкус - кексы и маффины рецепты с фото.
Таиландская кухня видеоМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter