Ніжна запіканка скабачкамі
- Кабачок (цукіні - 1 шт., Кабачок звичайний - 1 шт.) - 2 шт
- Помідор - 1 шт
- Молоко - 250 г
- Яйце куряче - 3 шт
- Сир твердий - 100 г
- Базилік (сухий) - 2 ч. л.
- Кмин - 1 ч. л.
- Сіль - 2 ст. л.
На тоненькі пластинки нарізаємо цукіні, кабачок і помідор. Звертаємо з них рулетики і, щоб не розкрутилися, кладемо, приміром, під дошку.
Поки все загорнете, пластини рулетів склеются трохи, і можна буде їх тоді безбоязно викладати у форму.
Форму можна змастити маслом і посипати сухарями, а можна, як у мене, застелити промасленим пекарським папером. Викласти наші трояндочки.
Приступаємо до приготування заливки. У збиті яйця додаємо молоко, борошно, сіль (я люблю більше, овочі у нас досить прісні), кмин і розтертий сухий базилік.
Заливаємо кабачки і засипаємо натертим сиром.
Я ставила в духовку на самий нижній рівень і включала режим нижнього підігріву, щоб наші овочі не пригоріли і запіканка добре пропеклася. Потім можна для рум´яної скоринки включити верхній режим. Запікаємо 40 хв. при температурі 180 градусів. (А взагалі, дивіться на результат. ).
Дівчатка, рекомендую для тих, хто береже фігуру. І просто для різноманітності.
Консервация овощей без уксусаконсервация овощей
www.recepti.biz.uaКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Рецепт смачного торта з вишнямиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Очень вкусные кексы: кексы и маффины рецепты с фото.
Кулинарные рецепты: рецепты пончиков на кефире.
Как приготовить летний салат: салаты с морепродуктов рецепты. Рецепты Приготовления.
Таиландская кухня в спбМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Приготовление блюд из яиц. Технология приготовления блюд из яиц.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter