Ніжна яловичина з овочами
- Яловичина азу
- Овочі (асорті, заморожені)
- Пиво світле
Перед приготуванням страви яловичину замочити у молоці, з додаванням приправи із трав (хвилин 25).
Підсмажити часник на краплі олії, додати соєвий соус і додати яловичину, всe тушкувати хвилин 10-15.
Влити на сковороду трохи пива, яловичину протушкувати в цьому соусі, приблизно, хвилин 15, до яловичини додати суміш із заморожених овочів з грибами (цвітна капуста, цибуля , морква, перець, квасоля стручкова, горошок і печериці), приправити невеликою кількістю чорного перцю і соєвим соусом, додати маслини без кісточки, всe разом смажити, помішуючи, хвилин 10-15, доки м’ясо не стане зовсім м'яким.
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты для ужина - рецепты на святую вечерю. Кулинарные рецепты.
Салаты, рецепты салатов www.recepti.biz.ua
Готовим со вкусом - тайская кухня рецепты салатов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter