Ніжна яловичина в апельсиновому соку
- М´ясо яловичини 2 кг
- Сік апельсиновий 1 л
- Помідор 4 шт.
- Сир твердий
М'ясо телятини або яловичини покласти на 10-20 годин у свіжовичавлений або готовий апельсиновий сік без цукру. Потім на деко налити трохи оливкової олії, викласти м'ясо, посолити, поперчити. Нарізати помідори кружечками і покласти зверху. Побризкати соєвим соусом. Усе засипати твердим тертим сиром. М'ясо спочатку треба нарізати товстими шматками (3-4 см). Накрити фольгою і поставити у духовку при 150-170 градусах на 2 години. Вийняти із духовки, зняти фольгу і прикрасити зеленню. Подавати на стіл у деко.
Как приготовить летний салат - рецепт салат охотничий. Рецепты блюд.
CAKE-BAR: крем с манкой для торта. Парфюм и косметика в Duty Free.
http://recepti.biz.ua салат из морепродуктов рецепт
recepti.biz.uaДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Мультиварка Philips: рецепты пошаговые с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter