Ніжна телятина із гарбузом

ДРУГІ СТРАВИ
1043 Ніжна телятина із гарбузом
Фото - Ніжна телятина із гарбузом
інгредієнти:
  • Телятина (вирізка) 400 г
  • Гарбуз (варений) 100 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Вино червоне сухе 0.5 скл.
  • Сметана 3 ст.л.
  • Борошно пшеничне 1 ст.л.
  • Прянощі

Вирізку нарізати на тонкі пласти (приблизно 1 см) упоперек волокон і відбити, потім нарізати на тонкі брусочки. Обсмажити м'ясо на олії. Потім додати нашатковану цибулю, сіль, обсмажити. Додати вино і тушкувати до готовності.

Соус: розвести борошно (можна злегка обсмажене) у невеликій кількості води, щоб не було грудочок, потім додати сметану, прянощі, трохи солі і перемішати, при необхідності додати трохи води. Одержаний соус вилити у телятину, перемішати. Додати гарбуз, тушкувати хвилин 5.

Подавати до будь-якого гарніру.

Рождественские рецепты выпечкиПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте

Книга Рецептов Для Мультиварки - салати до нового року.

Рецепты без выпечкиПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter