Ніжна телятина із гарбузом
- Телятина (вирізка) 400 г
- Гарбуз (варений) 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вино червоне сухе 0.5 скл.
- Сметана 3 ст.л.
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Прянощі
Вирізку нарізати на тонкі пласти (приблизно 1 см) упоперек волокон і відбити, потім нарізати на тонкі брусочки. Обсмажити м'ясо на олії. Потім додати нашатковану цибулю, сіль, обсмажити. Додати вино і тушкувати до готовності.
Соус: розвести борошно (можна злегка обсмажене) у невеликій кількості води, щоб не було грудочок, потім додати сметану, прянощі, трохи солі і перемішати, при необхідності додати трохи води. Одержаний соус вилити у телятину, перемішати. Додати гарбуз, тушкувати хвилин 5.
Подавати до будь-якого гарніру.
Рождественские рецепты выпечкиПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте
Книга Рецептов Для Мультиварки - салати до нового року.
Рецепты без выпечкиПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter