"Ніжна рибка під хрусткою скоринкою"
701
інгредієнти:
- Філе рибне 800 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Хліб житній 300 г
- Вершки жирні 150 г
- Яйце 4 шт.
На змащене соняшниковою олією деко викласти цибулю, порізану півкільцями.
На цибулю викласти рибне філе (тілапія), посолити, поперчити і залити вершками.
Шматочки житнього хліба змішати з яйцями у блендері.
Рівномірно розподілити на рибу. Запікати протягом 30 хвилин при 200 градусах.
Как приготовить летний салат: рецепт салата курица в перьях.
Куриный рулет Предпраздничное настроение. Сырно-куриный рулет.
Рецепты для мультиварки, вкусно - как испечь пирог из тыквы. Пирог В Мультиварке Рецепты.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты мясных закусок с фото. Как вкусно приготовить мясо.
Чанахи рецептКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто
Рецепт торт наполеонТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі