Ніжна печінка у сметанно-гірчичному соусі
- Печінка (яловича) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Цукор 1 ч.л.
- Сметана 200 г
- Гірчиця 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Борошно
Печінку помити, обсушити, відокремити від прожилок, порізати дрібними шматочками.
Змішати борошно із сіллю, обваляти кожен шматочок і обсмажити на олії.
Скласти у каструльку.
Цибулю нарізати кільцями.
Посипати цукром, обсмажити до рум'яного кольору.
Додати до цибулі сметану, розмішати, приправити сіллю і перцем.
Додати гірчицю, довести до кипіння.
Залити соусом печінку, можна додати трохи м'ясного бульйону, щоб було побільше підливи і тушкувати хвилин 15.
десерты без выпечки рецепты с фото
Португальська кухня рецептиО суши и блюдах японской кухни. Сеть ресторанов японской кухни
Кофейный кекс рецептПростые ингредиенты, восхитительный вкус! Попробуйте все рецепты на сайте
Рецепты салатов на новый год с фотографиямиРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Соковыжималки ТШМ2 цена от завода - рецепты выпечка в микроволновой печи. Микроволновые Печи.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепты пошагово с фото. Рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter