Ніжна куряча грудка із печерицями та овочами
767
інгредієнти:
- Грудка куряча 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Печериці 150 г
- Яйце 1 шт.
- Крохмаль 1 ст.л.
- Сік лимонний
- Сіль
- Перець
- Імбир
- Коріандр (мелений)
- Олія рослинна
Нарізати грудку соломкою. Посолити, поперчити, додати спеції.
Додати яйце. Перемішати.
Додати крохмаль. Перемішати.
Відставити у сторону на декілька хвилин. Нарізати печериці (пластинками) і овочі (соломкою).
У розігрітій олії обсмажити грудку.
Додати печериці.
Додати овочі.
Вичавити лимонний сік. Залишити на 5 хвилин під кришкою на невеликому вогні.
Подавати із будь-яким гарніром.
Вкуснейшие рецепты тут: рецепт фасолевого торта. Кулинарные рецепты.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салаты с яблоками рецепты. Как приготовить летний салат.
Салат из брокколи с шампиньонами. Салат из брокколи с жаренным арахисом.
Новогодние рецепты праздничных блюд. Праздничные новогодние блюда.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі