Ніжна курочка в «оболонці»

ДРУГІ СТРАВИ
652 Ніжна курочка в «оболонці»
Фото - Ніжна курочка в «оболонці»
інгредієнти:
  • Грудка куряча 1 шт.
  • Сік лимонний 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Базилік (сушений)
  • Білок яєчний 1 шт.
  • Крохмаль картопляний 2 ст.л.
  • Мед 1 ч.л.
  • Кунжут 1 ст.л.
  • Соєвий соус 1.5 ст.л.
  • Часник 3 зуб.
  • Гірчиця 1 ч.л.

Ніжна курочка у «оболонці» інгредієнти Курку відокремити від кісток і зняти шкіру.

Порізати на невеликі шматочки, посолити, поперчити, посипати сушеним базиліком, додати лимонний сік, пом'яти все руками 2-3 хвилини і залишити на 30-40 хвилин.

Ніжна курочка у «оболонці» Змішати мед, соєвий соус, гірчицю, кунжут, вичавлений часник, при необхідності посолити.

фото Ніжна курочка у «оболонці» Білок трохи посолити і злегка збити віночком, вручну.

Додати крохмаль, перемішати, щоб не було грудочок.

Ніжна курочка у «оболонці» Грудка куряча Вилити білкову суміш у курку, все добре перемішати руками.

Ніжна курочка у «оболонці» Сік лимонний Сковороду добре розігріти з олією, викласти шматочки курочки і, періодично помішуючи, обсмажити 5-7 хвилин. Кожен шматочок обволікається і виходить тоненька ніжна скоринка навколо кожного шматочка. Головне - не перетримати курку, готується дуже швидко (5 хвилин).

Ніжна курочка у «оболонці» Сіль Потім на курку вилити підготовлений соус, все добре перемішати, смажити ще близько 5 хвилин.

 

На гарнір запечена у духовці картопля із грибами.

Рыбные салаты на праздничный столКонсервы из рыбы и моллюсков, салаты, ассорти и др

Салат с Белыми грибами рецепт с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter