Ніжна курочка в «оболонці»
- Грудка куряча 1 шт.
- Сік лимонний 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Базилік (сушений)
- Білок яєчний 1 шт.
- Крохмаль картопляний 2 ст.л.
- Мед 1 ч.л.
- Кунжут 1 ст.л.
- Соєвий соус 1.5 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Гірчиця 1 ч.л.
Курку відокремити від кісток і зняти шкіру.
Порізати на невеликі шматочки, посолити, поперчити, посипати сушеним базиліком, додати лимонний сік, пом'яти все руками 2-3 хвилини і залишити на 30-40 хвилин.
Змішати мед, соєвий соус, гірчицю, кунжут, вичавлений часник, при необхідності посолити.
Білок трохи посолити і злегка збити віночком, вручну.
Додати крохмаль, перемішати, щоб не було грудочок.
Вилити білкову суміш у курку, все добре перемішати руками.
Сковороду добре розігріти з олією, викласти шматочки курочки і, періодично помішуючи, обсмажити 5-7 хвилин. Кожен шматочок обволікається і виходить тоненька ніжна скоринка навколо кожного шматочка. Головне - не перетримати курку, готується дуже швидко (5 хвилин).
Потім на курку вилити підготовлений соус, все добре перемішати, смажити ще близько 5 хвилин.
На гарнір запечена у духовці картопля із грибами.
Рыбные салаты на праздничный столКонсервы из рыбы и моллюсков, салаты, ассорти и др
Салат с Белыми грибами рецепт с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter