Ніжна курочка "абрикоска"
- Філе куряче 1 шт.
- Абрикоса 5 шт.
- Спеції (для курки)
- Сіль
Нарізати філе, шматочки не маленькі і не великі, відправити у добре розігрітий казанок і обсмажити до золотистого рум'янцю.
Нарізати на четвертинки абрикоси. Як тільки курочка обсмажиться, додати абрикоси, посолити і додати спеції.
Тушкувати хвилин 15 на маленькому вогні під кришкою.
Подавати філе зі шматочками пропеченого абрикоса і политим солодким сиропом.
Осетинские пироги на заказ: салат с креветками и омлетом. Очень вкусные салатики! Простые.
Мультиварка Philips: суп чанахи рецепт.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты праздничных блюд с фотографиями. Готовим со вкусом.
Тыква Горлянка бронза - пирог из тыквы. Вкусные рецепты с фото.
www.recepti.biz.uaкак правильно приготовить соус бешамель
Торт грильяжный рецепт с фото пошаговоТорты и пирожные на заказ
Лучшие рестораны Киева Украинская кухня www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter