Нирки, запечені із цибулею
772
інгредієнти:
- Нирки свинячі 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Картопля 4 шт.
- Сметана (майонез) 150 г
- Кетчуп
- Спеції (сіль, перець, приправа)
Нирки вимочити (чим довше, тим краще), міняючи воду, довести до кипіння і злити воду (2-3 рази), розрізати і видалити прожилки. Нарізати соломкою і укласти у форму для запікання. Додати приблизно 50 г курячого бульйону, але можна, просто води. Можна додати кетчуп, посолити, поперчити, додати прянощі.
Нашаткувати півкільцями цибулю і укласти на нирки. Можна ще трохи присолити.
Тонкими пластинками нарізати картоплю і укласти на цибулю.
Покрити шаром сметани або майонезу. Закрити форму кришкою і поставити у нагріту до 180 градусів духовку на 60-100 хвилин.
Дати трохи охолонути і подати.
www.recepti.biz.ua приготовление черничного варенья
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі