Нирки, запечені із цибулею

ДРУГІ СТРАВИ
772 Нирки, запечені із цибулею
Фото - Нирки, запечені із цибулею
інгредієнти:
  • Нирки свинячі 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Картопля 4 шт.
  • Сметана (майонез) 150 г
  • Кетчуп
  • Спеції (сіль, перець, приправа)

Нирки, запечені з луком інгредієнти

Нирки вимочити (чим довше, тим краще), міняючи воду, довести до кипіння і злити воду (2-3 рази), розрізати і видалити прожилки. Нарізати соломкою і укласти у форму для запікання. Додати приблизно 50 г курячого бульйону, але можна, просто води. Можна додати кетчуп, посолити, поперчити, додати прянощі.

Нирки, запечені з цибулею Нашаткувати півкільцями цибулю і укласти на нирки. Можна ще трохи присолити.

фото Нирки, запечені з цибулею Тонкими пластинками нарізати картоплю і укласти на цибулю.

Нирки, запечені з луком Нирки свинячі Покрити шаром сметани або майонезу. Закрити форму кришкою і поставити у нагріту до 180 градусів духовку на 60-100 хвилин.

Нирки, запечені з луком Цибуля ріпчаста

Нирки, запечені з луком Картопля Дати трохи охолонути і подати.

рецепт салата курица в перьях

www.recepti.biz.ua приготовление черничного варенья

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter