Нирки у цибульному соусі
- Нирка яловича 2 шт.
- Сік лимонний 6 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль
- Перець
- Борошно 3 ст.л.
Яловичі нирки промити під проточною водою, замочити у холодній воді з додаванням лимонного соку. Кожні півгодини міняти воду і промивати нирки. У загальній складності вимочувати дві години.
Покласти нирки у каструлю, залити холодною водою, довести до кипіння, злити, промити, знову залити. І так чотири-п'ять разів. Готові нирки викласти на тарілку і дати охолонути.
На сковороді обсмажити борошно до коричневого кольору, відставити убік.
Обсмажити цибулю до золотистого кольору, посолити, поперчити, залити кип'яченою (не гарячою) водою, поступово, увесь час перемішуючи, всипати борошно. У процесі варіння увесь час перемішувати до отримання густого соусу.
Нирки нарізати на пластинки товщиною 2 мм. Висипати у соус і тушкувати на повільному вогні хвилин 15.
Подавати із пюре.
Салаты приготовление - рецепт приготовления салата мимоза. Рецепты салатов на любой вкус.
http://recepti.biz.ua писатель кулинар ханкишиев рецепт приготовления плова
Немецкая кухня рецепты с фотоНемецкие пластиковые окна
Готовим со вкусом: рецепты салата с морепродуктами. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter