Нирки у цибульному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
616 Нирки у цибульному соусі
Фото - Нирки у цибульному соусі
інгредієнти:
  • Нирка яловича 2 шт.
  • Сік лимонний 6 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сіль
  • Перець
  • Борошно 3 ст.л.

Яловичі нирки промити під проточною водою, замочити у холодній воді з додаванням лимонного соку. Кожні півгодини міняти воду і промивати нирки. У загальній складності вимочувати дві години.

Покласти нирки у каструлю, залити холодною водою, довести до кипіння, злити, промити, знову залити. І так чотири-п'ять разів. Готові нирки викласти на тарілку і дати охолонути.

На сковороді обсмажити борошно до коричневого кольору, відставити убік.

Обсмажити цибулю до золотистого кольору, посолити, поперчити, залити кип'яченою (не гарячою) водою, поступово, увесь час перемішуючи, всипати борошно. У процесі варіння увесь час перемішувати до отримання густого соусу.

Нирки нарізати на пластинки товщиною 2 мм. Висипати у соус і тушкувати на повільному вогні хвилин 15.

Подавати із пюре.

Салаты приготовление - рецепт приготовления салата мимоза. Рецепты салатов на любой вкус.

рецепт салата вкуснятина

http://recepti.biz.ua писатель кулинар ханкишиев рецепт приготовления плова

Немецкая кухня рецепты с фотоНемецкие пластиковые окна

Готовим со вкусом: рецепты салата с морепродуктами. Как приготовить летний салат.