Нирки у горщику
- Нирка яловича 1.5 кг
- Картопля 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Огірок солоний 3 шт.
- Сметана
- Томатна паста
- Спеції
Помити нирки зовні, розрізати уздовж і вирізати жир, плівки і канали. Помити підготовлені нирки у середині і залити холодною водою мінімум на 2 (краще на 4, а то й на ніч) години, не забуваючи періодично змінювати воду.
Потім в останній раз змінити воду і поставити на вогонь у просторій каструлі. Води має бути багато.
Довести нирки до кипіння, злити воду разом із виділеннями. Промити добре нирки, залити водою і процедуру закипання-зливання можна повторити.
Потім варити нирки у свіжій воді при слабкому кипінні годину-півтори.
Зварені нирки вийняти, залишити 1-2 склянки бульйону від варіння. Почистити, нарізати цибулю і моркву, обсмажити у великому сотейнику на жирній грудці або на олії. Швидо нарізати скибочками нирки і додати їх у сотейник, помішувати, присолити, поперчити.
Нарізати шматочками солоні огірки, відправити у сотейник, туди ж додати 1-2 ложки томатної пасти і сметани, розбавити бульйоном від варива нирок до бажаної консистенції і трохи протушкувати.
Нарізати скибочками картоплю і теж обсмажити на сковороді. Підсолити картоплю, відправити її у сотейник, перемішати все, якщо треба - досолити і або поставити сотейник у духовку, або перекласти у горщик (чавунець) і вже поставити у духовку хвилин на 20.
Рецепт приготовления селедка под шубойРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Морепродукты салат рецепт. Рецепты салатов морепродукты.
Картофельные рецепты с фото: блюда из картофельного пюре в духовке. Выбираете пюре для малыша.
Мебель для кухни Польская recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter