Нирки у горщику

ДРУГІ СТРАВИ
725 Нирки у горщику
Фото - Нирки у горщику
інгредієнти:
  • Нирка яловича 1.5 кг
  • Картопля 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Огірок солоний 3 шт.
  • Сметана
  • Томатна паста
  • Спеції

Помити нирки зовні, розрізати уздовж і вирізати жир, плівки і канали. Помити підготовлені нирки у середині і залити холодною водою мінімум на 2 (краще на 4, а то й на ніч) години, не забуваючи періодично змінювати воду.

Потім в останній раз змінити воду і поставити на вогонь у просторій каструлі. Води має бути багато.

Довести нирки до кипіння, злити воду разом із виділеннями. Промити добре нирки, залити водою і процедуру закипання-зливання можна повторити.

Потім варити нирки у свіжій воді при слабкому кипінні годину-півтори.

Зварені нирки вийняти, залишити 1-2 склянки бульйону від варіння. Почистити, нарізати цибулю і моркву, обсмажити у великому сотейнику на жирній грудці або на олії. Швидо нарізати скибочками нирки і додати їх у сотейник, помішувати, присолити, поперчити.

Нарізати шматочками солоні огірки, відправити у сотейник, туди ж додати 1-2 ложки томатної пасти і сметани, розбавити бульйоном від варива нирок до бажаної консистенції і трохи протушкувати.

Нарізати скибочками картоплю і теж обсмажити на сковороді. Підсолити картоплю, відправити її у сотейник, перемішати все, якщо треба - досолити і або поставити сотейник у духовку, або перекласти у горщик (чавунець) і вже поставити у духовку хвилин на 20.


Рецепт приготовления селедка под шубойРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Морепродукты салат рецепт. Рецепты салатов морепродукты.

морепродукты салат рецепт

Картофельные рецепты с фото: блюда из картофельного пюре в духовке. Выбираете пюре для малыша.

Мебель для кухни Польская recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter