Німі зі свининою та грибами
- Вермішель рисова 25 г
- Шиїтаке 50 г
- М´ясо (свинина, фарш) 300 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Галета рисова 12 шт.
- Олія рослинна
- Сіль, перець
- Часник
- Крохмаль 2 ст.л.
Відварити рисову вермішель протягом 8 хвилин у підсоленій воді. Порізати і залишити. Гриби відварити 10 хвилин і теж дрібно нарізати.
У сковороді розігріти олію, нарізати у нагріту олію часник. Обсмажити трохи в олії і викласти фарш + терту моркву + дрібно нарізану цибулю. Обсмажити протягом 8 хвилин. Можна додати ложку соєвого соусу і ложку білого сухого вина. Посолити, поперчити.
Змішати фарш із вермішеллю і грибами.
Крохмаль розвести у половині склянки води. Рясно змастити цією водою кожен лист із двох сторін і залишити на хвилину просочитися і розм'якнути. Потім викласти на куточок фарш і загорнути у вигляді сигари.
Обсмажити на сковороді з усіх боків.
Готовим со вкусом - польская выпечка рецепты. Курсы Польского языка в Днепре.
Повар на банкет. Заказывай: лучшие блюда для фуршета.
Рецепты первых блюд с фотоКулинарные рецепты
Рецепты салатов с омлетомРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепт вкусной домашней колбасы из говядиныРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепты салатов на любой вкус - салат черепаха с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Согревающий грог по рецепту Юлии Высоцкой. Готовим миндальный суп по рецепту Юлии Высоцкой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter