Німі зі свининою та грибами

ДРУГІ СТРАВИ
622 Німі зі свининою та грибами
Фото - Німі зі свининою та грибами
інгредієнти:
  • Вермішель рисова 25 г
  • Шиїтаке 50 г
  • М´ясо (свинина, фарш) 300 г
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Галета рисова 12 шт.
  • Олія рослинна
  • Сіль, перець
  • Часник
  • Крохмаль 2 ст.л.

Відварити рисову вермішель протягом 8 хвилин у підсоленій воді. Порізати і залишити. Гриби відварити 10 хвилин і теж дрібно нарізати.

У сковороді розігріти олію, нарізати у нагріту олію часник. Обсмажити трохи в олії і викласти фарш + терту моркву + дрібно нарізану цибулю. Обсмажити протягом 8 хвилин. Можна додати ложку соєвого соусу і ложку білого сухого вина. Посолити, поперчити.

Змішати фарш із вермішеллю і грибами.

Крохмаль розвести у половині склянки води. Рясно змастити цією водою кожен лист із двох сторін і залишити на хвилину просочитися і розм'якнути. Потім викласти на куточок фарш і загорнути у вигляді сигари.

Обсмажити на сковороді з усіх боків.


Готовим со вкусом - польская выпечка рецепты. Курсы Польского языка в Днепре.

Повар на банкет. Заказывай: лучшие блюда для фуршета.

Рецепты первых блюд с фотоКулинарные рецепты

Рецепты салатов с омлетомРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Рецепт вкусной домашней колбасы из говядиныРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Рецепты салатов на любой вкус - салат черепаха с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.

салат з свинячим язиком

Согревающий грог по рецепту Юлии Высоцкой. Готовим миндальный суп по рецепту Юлии Высоцкой.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter