Німецький штрудель із куркою
- Картопля 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Олія рослинна 100 г
- Гомілка куряча 8 шт.
- Сіль 1 ст.л.
- Перець чорний 0.25 ч.л.
- Лавровий лист 3 шт.
- Маргарин (вершкове масло) 100 г
- Сметана 100 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Борошно пшеничне 3 скл.
- Вершки 100 г
Тісто. Розтопити маргарин або масло.
Розбити яйця і додати в них сіль, сметану і вершки, розтоплений маргарин.
Поступово додати борошно й замісити тісто - не сильно круте.
Очистити цибулю, картоплю. Помити курячу гомілку і відповідно овочі.
Цибулю порізати півкільцями, картоплю кружечками завтовшки 4-5 мм.
Обсмажити цибулю, потім додати курячу гомілку і трохи протушкувати до напівготовності курки.
Тісто розкачати великим кругом, товщиною 2 мм, змастити олією і скрутити в рулет.
Нарізати шматочками і зліпити "трояндочки".
Перекласти у велику каструлю цибулю з куркою, зверху нарізану картоплю і потім "трояндочки" з тіста.
Залити окропом так, щоб було покрите тісто. Посолити, поперчити і поставити варити на невеликий вогонь.
Наприкінці варіння додати лавровий лист.
За бажанням у тарілку з готовою стравою додати зелень.
Безумно вкусные рецепты блюд - рецепты украшения для тортов. Рецепты тортов.
Салат с капустой брокколи и луком. Салат из фасоли с брокколи.
Капуста выращивание - кулинария капуста брокколи. Купить капусту, цены.
Кулинарные рецепты фотографиями http://recepti.biz.ua
Рецепты из редьки белойРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рестораны Киева Украинская кухня recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter