Нільський окунь

ДРУГІ СТРАВИ
914 Нільський окунь
Фото - Нільський окунь
інгредієнти:
  • Філе риби (окунь) 2 шт.
  • Часник
  • Помідор
  • Вино біле сухе
  • Оцет (винний)
  • Рис
  • Цибуля ріпчаста

Цибулю і часник добре обсмажити на вершковому маслі.

 

Збризкати винним оцтом і тушкувати на маленькому вогні.

Коли оцет перестане сильно пахнути - додати порізані помідори і 2 столові ложки вина.

Тушкувати кілька хвилин.

Підсолену і порізану на порційні шматочки рибу акуратно викласти у сковорідку і полити трохи вином.

Тушкувати на повільному вогні до готовності, приблизно 40 хвилин.

Рецепты с малиной: пошаговые фото рецепты праздничных блюд.

Вкусные рецепты великого поста. Православие пост рецепты.

Готовим со вкусом: салаты рецепты с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter