Нільський окунь
914
інгредієнти:
- Філе риби (окунь) 2 шт.
- Часник
- Помідор
- Вино біле сухе
- Оцет (винний)
- Рис
- Цибуля ріпчаста
Цибулю і часник добре обсмажити на вершковому маслі.
Збризкати винним оцтом і тушкувати на маленькому вогні.
Коли оцет перестане сильно пахнути - додати порізані помідори і 2 столові ложки вина.
Тушкувати кілька хвилин.
Підсолену і порізану на порційні шматочки рибу акуратно викласти у сковорідку і полити трохи вином.
Тушкувати на повільному вогні до готовності, приблизно 40 хвилин.
Рецепты с малиной: пошаговые фото рецепты праздничных блюд.
Вкусные рецепты великого поста. Православие пост рецепты.
Готовим со вкусом: салаты рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі