Невигадлива вечеря
- Кабачок (середнього розміру) - 2 шт
- Яйце - 2 шт
- Борошно - 3 ст. л.
- Помідор (великий) - 1 шт
- М´ясо (відварне або печене) - 200 г
- Сир - 100-150 г
- Олія (для смаження оладок)
- Сіль (за смаком)
- Перець (за смаком)
- Кріп (для прикраси)
Натерти на крупній тертці кабачки, посолити, щоб пустили сік. Ложкою сік вичерпати (я його зливаю, адже хочеться, щоб оладки були пишними - менше додаю борошна). Додати яйця, борошно. Перець за смаком. Добре вимішати.
Посмажити оладки в сковороді з рослинною олією до золотистого кольору.
Відварне або печене м´ясо нарізати шматочками.
Помідор тонко нарізати. Сир натерти на крупній тертці.
На лист, застелений пергаментом викладаємо оладки, зверху м´ясо.
Далі скибочки помідора. Посипаємо сиром і ставимо запікати в духовку до розплавлення сиру (хвилин 10). Також це можна зробити у мікрохвильовці, тому що всі складові вже готові.
Дістаємо, викладаємо на тарілку і посипаємо дрібно нарізаним кропом.
Вкусные и простые рецепты салатов: рецепти з фото. Рецепт творожных шариков.
Горячий мясной салат тут
Торт на день рождения - торт дитячий на день народження.
recepti.biz Производство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Лавандовые пирожные по рецепту Юлии Высоцкой
Рецепт торта медовик с заварным кремом фотоРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
ТутПироги на любой вкус. Классические и современные рецепты с пошаговыми фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter