Нестандартні "Голубчики"
- Капуста білоголова 1 кг
- Картопля 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Томатна паста (або 1 л томатного соку) 3 ст.л.
Відварити капусту в киплячій воді 5-7 хв. Дістати і охолодити, розділити листя.
Приготувати засмажку з цибулі і моркви.
Почистити картоплю і натерти на крупній тертці. Потім віджати зайву рідину.
Змішати картоплю із засмажкою. Посолити, поперчити.
Накрутити голубчики і щільно укласти в казан. Зверху накрити листям, що залишилося і накрити тарілкою.
Розвести томатну пасту з водою, додати сіль, перець. Залити голубці і поставити на вогонь хвилин на 30-40. (Замість пасти можна залити томатним соком).
Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепты блюд из рыбы. Готовим со вкусом.
Рецепты блюд с ливеромРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
ТутРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Эспрессо лунго что этоэспрессо
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter