Недорога курочка
- Крупа гречана 600 г
- Курка (стегно) 600 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Спеції
- Вода (курячий бульйон)
Курку порізати шматочками.
Цибулю порізати кубиками.
Моркву натерти на крупній тертці.
Шматочки курки обсмажити на олії до рум'яної скориночки у посудині, де готувати.
Коли почне підрум'янюватися, додати цибулю, а потім - моркву. Коли морква стане м'якою - налити трохи води (бульйону), додати сіль, спеції і коли закипить - тушкувати хвилин 15 на невеликому вогні.
Гречку промити, підсушити на сухій розігрітій сковороді і викласти поверх курки.
Залити гречку водою або бульйоном. Після закипання готувати на невеликому вогні під кришкою до готовності гречки. При необхідності підливати рідину. Помішувати.
Салаты с заправкой растительным масломСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Культура и традиции в питании американской кухни. Блюда американской кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter